Aanmelden / Contact

Voordat de hond meegaat met mijn uitlaatservice kom ik eerst bij u langs om kennis te maken met u en uw hond en om een intakegesprek met u te houden. U kunt contact met mij opnemen op 06 - 25 06 36 52 of via info@fetch.nu (aanmelden van uw hond voor het pension kan alleen via email, zie de pensionpagina)
 
Tijdens "de proefwandeling", de eerste keer dat de hond meeloopt met FETCH! en de roedel, wordt er gekeken of de hond geschikt is om mee te gaan. Er wordt o.a. gelet op het gedrag van de hond, met name ten opzichte van de andere honden. Ook is het belangrijk dat de hond goed luistert en in de buurt blijft. Na afloop van de eerste wandeling laten wij u natuurlijk weten hoe het gegaan is.


De proefwandeling is altijd gratis. 
x
Nog even in het kort de voordelen van FETCH! Hondenuitlaatservice op een rijtje:
 
- uw hond is bij ons in veilige handen
- ervaring sinds 2010
- door de martin gaus academie gecertificeerd
- met zorg samengestelde wandelgroepen
- een wandeling van minimaal een uur is ook echt een wandeling van minimaal een uur
- bij goed weer duurt de wandeling 70-90 minuten
- het vervoer is veilig en verantwoord
- ook pensionservice
- 10% korting bij 2e hond
- last but not least: het plezier en welzijn van uw hond staat bij FETCH! voorop!
 
Heeft u nog vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op! Dit kan via info@fetch.nu
x
FETCH! Hondenuitlaatservice
Wassenaar
 
FETCH! Hondenpension
De Lier (Westland)


Op het ogenblik kunt u uw hond alleen PER EMAIL (info@fetch.nu) aanmelden! U ontvangt nog dezelfde dag antwoord van ons. Eventuele vragen kunt u ook via email stellen.
 
Op de door u verstrekte (persoonlijke) gegevens is de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming van toepassing. Indien u wilt weten hoe FETCH met uw gegevens omgaat, kunt u hier naar vragen. Het spreekt voor zich dat wij vertrouwelijk omgaan met deze gegevens en zullen ze nimmer aan derden verstrekken.