FETCH! Hondenpension...

              

Gaat u binnenkort een weekendje weg of op vakantie en zoekt u een (huiselijk) hondenpension? Ook dan kunt u bij ons terecht... 

- HET PENSION IS GESLOTEN VAN 14 t/m 22 MAART - 

FETCH! is een klein huiselijk hondenpension dat een beperkt aantal honden in pension neemt zodat wij uw hond maximale aandacht kunnen geven! Ons pension is gevestigd in De Lier in het Westland, nabij Delft.

De honden die bij ons logeren verblijven niet in kleine hokken en zitten ook niet het grootste gedeelte van de dag binnen, zoals helaas vaak bij de grotere hondenpensions het geval is. Ze hebben een warm mandje in onze woonkamer, kunnen in en uit lopen naar onze ruime tuin en worden meerdere malen per dag uitgelaten in het grote uitlaatgebied vlakbij onze woning. Eenmaal per dag maken we een lange wandeling over het strand, door de duinen of door het bos. 
 
Omdat de honden bij ons in huis leven, wij zelf ook honden hebben en dagelijks in losloopgebieden wandelen, nemen wij alleen honden aan die:
 
- sociaal naar mens en dier zijn
- tenminste 1 jaar en volledig zindelijk zijn
- zonder problemen los kunnen lopen
- goed naar de basiscommando's (zoals 'hier' en 'blijf') luisteren
- een in Nederland afgegeven paspoort hebben
 
Heeft uw hond een Oost-Europees paspoort en is deze als pup via een malafide broodfokker naar Nederland gekomen en hier doorverkocht, dan kunnen wij uw hond NIET in pension nemen. Zo hopen wij bij te kunnen dragen aan het uitroeien van de criminele puppyhandel.  

U kunt uw hond alleen via email (info@fetch.nu) aanmelden, zo hebben wij gelijk alle gegevens die nodig zijn om te bepalen of ons pension geschikt is voor uw hond. U ontvangt nog dezelfde dag antwoord van ons. Eventuele vragen kunt u ook via email stellen. 

Graag ontvangen wij de onderstaande informatie.

- periode
- ras
- leeftijd
- reu/teef
- gecastreerd/gesteriliseerd ja / nee
- heeft uw hond alle *entingen* (incl. aparte kennelhoestenting) tijdig gehad?
- bijzonderheden (medische aandoeningen, medicijngebruik, afwijkend gedrag, verlatingsangst, bang voor onweer, vuurwerkangst,
  voedselallergie, etc)
- kan uw hond zonder problemen loslopen? ja / nee
- kan uw hond goed overweg met andere honden? ja / nee (eventuele bijzonderheden graag vermelden)
- heeft uw hond een in Nederland afgegeven paspoort? ja/nee
- uw adres en telefoonnummer
 
*entingen*: 3-jaarlijkse cocktail. jaarlijks: ziekte van weil en bordetella kennelhoest

Om het verblijf van uw hond zo prettig mogelijk te maken verzoeken wij u vriendelijk ALLE bijzonderheden vooraf te melden. Eventuele niet meegedeelde informatie die van belang kan zijn voor de gezondheid en het welzijn van de hier al aanwezige honden kan tot gevolg hebben dat wij uw hond niet aan kunnen nemen als u deze komt brengen.

Bovendien zouden wij graag het paspoort (met daarin vermeld de benodigde/verplichte entingen) in willen zien als u uw hond komt brengen. Zonder paspoort kunnen wij helaas geen honden aannemen.

Brengen en halen kan overdag van maandag t/m zaterdag. 's Avonds en op zondag zijn wij gesloten... Brengen is altijd om 09.00 uur 's ochtends. Halen kan om 09.00 uur of 's middags tussen 14.00 en 17.00 uur.

De tarieven:
x
- hondenpension: € 20,00 per dag (10% korting bij meerdere honden)
- hondenpension voor vaste klanten uitlaatservice: € 17,50 per dag

Op alle reserveringen zijn onze Algemene Voorwaarden (zie Tarieven en Voorwaarden pagina) en Annuleringsvoorwaarden van toepassing. Klik hier voor de volledige Annuleringsvoorwaarden en hoe er gehandeld wordt bij een eventuele ziekte van uw hond.
 
Met vriendelijke groet,
Jan-Willem Laurey

FETCH! Hondenuitlaatservice
De Lier (Westland)
 

Op het ogenblik kunt u uw hond alleen PER EMAIL (info@fetch.nu) aanmelden! U ontvangt nog dezelfde dag antwoord van ons. Eventuele vragen kunt u ook via email stellen.
 
Op de door u verstrekte (persoonlijke) gegevens is de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming van toepassing. Indien u wilt weten hoe FETCH met uw gegevens omgaat, kunt u hier naar vragen. Het spreekt voor zich dat wij vertrouwelijk omgaan met deze gegevens en zullen ze nimmer aan derden verstrekken.


        
          bij droog weer brengen de honden veel tijd door in de tuin...


        
    wij nemen een beperkt aantal honden in pension en geven ze veel persoonlijke aandacht...


         
            dagelijks een lange wandeling van minimaal een uur over het strand of door het bos...in de winter niet alleen in een kil hok, maar knus bij de verwarming... ;-)


Walther en Esther (baasjes van Golden Retriever Floyd) uit Voorschoten over onze opvang:
'Als eerste willen wij jou ontzettend bedanken voor de opvang van Floyd. Wat hebben wij hier een ontzettend goed en warm gevoel bij. We komen heel graag bij jou terug als we de volgende keer weer opvang nodig hebben...'

Rob en Jacqueline (baasjes van Bull Terriër Sjors) uit Leiderdorp:
'We hadden Sjors bij geen betere man kunnen brengen dan bij jou! Wat is Sjors gek op je! Hopelijk krijgen we hem snel iets rustiger.., dan komt hij weer langs! Nogmaals heel veel dank!'

Pien van der Linden (baasje van Labrador Saar) uit Alphen a/d Rijn:
'Onze labrador Saar is 2 weken bij Jan-Willem geweest. Een zorgeloze vakantie gehad omdat zij in goede handen was. Leuk om via filmpjes & foto's op Facebook op de hoogte te blijven. Top hondenopvang, echte aanrader!!'


hondenpension dagopvang hondenkennel huiselijke hondenopvang hond pension
HONDENPENSION WESTLAND HONDENPENSION WASSENAAR HONDENPENSION DELFT